NAZMİYE YILDIZ - OKUL MÜDÜRÜ

Yozgat ili 1976 doğumlu olup;SDÜ Burdur Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Öğretmenliği´nden mezun oldu.İlk olarak 2001 yılında Kayseri İli´nde göreve başladı.09.02.2023 tarihinde Eğitim Yönetimi ve Denetimi alanında Yüksek Lisansını tamamladı.Yozgat/Yenifakılı İlçesi Şehit Halim Bulut İlköğretim Okulu´nda  ve Balıkesir/Balya Orhanlar Şehit Tevfik Özdemir İlköğretim Okulu´nda öğretmenlik yaptı.2007 yılında Balya Zübeyde Hanım Anaokulu´nda Kurucu Müdür olarak görev yaptı.2009 yılında yapılan Okul Müdürlüğü sınavını kazanarak 2010 yılında göreve başladı.Balya Zübeyde Hanım Anaokulu ve Balıkesir Nuran Oğuz Anaokullarında Okul Müdürü olarak görev yaptı.Evli ve 3 çocuk annesi olan Müdürümüz 21.06.2022 yılında okulumuzda Okul Müdürü olarak göreve başlamıştır.